Tel. 93 726 17 39
carrer Sant Pau, 90 - 08201 Sabadell

 

 

 

 

Esgrima

L’esgrima és un combat entre dos tiradors que consisteix a vèncer el contrincant a través dels tocats. És un esport competitiu, tot i que es pot practicar amb una vessant lúdica, en que la preparació física, l’agilitat, la velocitat de reacció i la tècnica són fonamentals ja que no s’ha d’oblidar que l’objectiu és tocar i no ser tocat.

Al Club Gimnàs Llenas oferim l’especialitat de floret femení i masculí en tres grups d’entrenament: infantil, juvenil i adults.

De l’esgrima podem dir que és un esport molt complert ja que es treballen des de la coordinació general fins a l’específica, passant per la velocitat de reacció, la resistència, la força, la flexibilitat i moltes altres capacitats físiques. És també un esport que ens ajuda en el desenvolupament intel•lectual ja que precisa d’una gran capacitat d’atenció i d’antelació als esdeveniments. És per aquest motiu que és una activitat excel•lent per a nens, ja que els ajuda a millorar a nivell motriu i mental.

L’esgrima va dirigida a totes aquelles persones que desitgin practicar un esport diferent, interessant i complert, sense distinció de sexe ni de nivell de condició física.


a la pàgina Facebook de Club Gimnas Llenas trovaras fotos, vídeos, agenda, enllaços i més. Fes-te admirador/a i participa!!!